Om oss

En seriös städfirma

Med många väl utförda flyttstädningar är vi en ledande aktör inom detta fält.

Nöjda kunder bygger ett företag som är framgångsrikt år efter år. Just därför är det vår främsta prioritet att du som kund ska bli nöjd så att du anlitar oss igen och rekommenderar oss vidare till andra. Med vår långa erfarenhet av städ och flytt i Norrköping har vi bevisat oss som en pålitlig och firma där du kan vara säker på att få det som utlovas.

Lång erfarenhet av städbranschen

Vi har lång erfarenhet av städ- och flyttbranschen, använder alltid ny och modern teknologi och kan alltid erbjuda våra kunder högsta kvalitet till förmånliga priser. Vi fokuserar alltid på kundens upplevelse och letar alltid efter nya lösningar som gör att våra tjänster blir bättre med åren.

Vårt breda tjänsteutbud gör oss till ett självklart val för både privatpersoner och företag. Hos oss hittar du allt du behöver på ett och samma ställe.

Även miljön är i fokus för oss. Därför arbetar vi dagligen med att inte misshushålla med kemikalier och andra material. Dessutom är vi måna om att köra så bränslesnålt, miljövänligt  och trafiksäkert som möjligt. Vi använder oss konsekvent av städmaterial, redskap, tillbehör och andra kemikalier som är märkta med Svanen eller Bra miljöval.

Vi är givetvis registrerade för F-skatt så att du kan få RUT-avdrag direkt på fakturan. Alla våra uppdrag är ansvarsförsäkrade och vi är miljöcertifierade enligt ISO 9001 och ISO 14001.

Slipp stressen vid flytten. Låt oss sköta flyttstädningen!